Heii! Olen Getu ja see on minu foorum! Siin võite rääkida absoluutselt kõigest. Alustades teie pidšaamapidudest lõpetades kõige suuremate saladustega. :)

Esimene suudlus! :))

Share

Admin
    Admin

Postituste arv: 16

Esimene suudlus! :))

Postitamine  Admin on Reede Dets 25, 2009 1:40 pm

Esimene suudlus? Milline see küll olema peaks? Smile

- Mina arvan, et kindlasti on väga nõme seda teha kusagil peol, kus kõik on täis kui tarakanid ja siis ilastavad.. mis sest, et seda tehakse VÄGAVÄGAVÄGA palju. Nõme on pärast mõelda, et ma olin purupurjus, kui ma enda ESIMESE suudluse sain. Smile

- Ma arvan, et see peaks olema armas ja nagu.. tõeline. Näiteks kusagil poisiga toredalt aega veetes või midagi taolist. Kusagil ilusas kohas. Pargis, mereääres, kohvikus - kus iganes. NB: kodused suudlused võivad olla ka väga ilusad! Smile

Anonüümne tüdruk 1: Minu esimene suudlus - peol.. Kahetsen, et seda seal tegin. Selle asemel oleks võinud tõelise poisiga kusagil romantilises kohas musid kokku panna. Oleks palju parem meenutada!

Anonüümne poiss 1: Heheee, see juhtus minu väraval. Olin haige ja siis tüdruk tuli minu juurde.. mind "ravima". Mõtlesin, et saadan ta väravani. Siis kui ta oli juba väravast väljas, siis tahtsin kalli ning me kallistasime üle värava.. Nii nõme, kui see ka ei tundu. Kallistasime ära ning millegi pärast ei saanud ma teda enam lahti lasta, lihtsalt ei saanud! Siis teadsin - nii, see hetk on käes. Ta oli minule päris lähedal ning sis ma võtsin tema kaela juurest käega hellalt kinni ning tõmbasin teda veidike enda poole ning hästi tasakesi panin enda huuled tema omade vastu. Peale suudlust tüdruk lihtsalt naeratas ning kõndis minema. Kui ta oli eemal kuulsin, kuidas ta rõõmsalt hüüdis kellelegi: TA TEGI SEDA! See on see aia-romantika.. Smile

* Millised on teie esimesed suudlused? Smile

Teie Getu! Smile

Nelj Veeb 23, 2012 11:59 am